sobota 17. ledna 2015

Balance of my week

Uzavírání známek a konec pololetí. Pro některé možná trošku hektické období, jenže pro mě bylo tentokrát absolutním propadákem.

Čekalo mě spoustu dopisování, ať už z doby, co jsem chyběla před Vánoci, nebo kvůli tomu, že se mě zmocnila zlá angína. Přesně v sobotu před prvním týdnem školy v roce 2015 mi začalo být zle a po dalších pět dní jsem ani nevylezla z postele až na chvíli, co jsme vyrazili na pohotovost. A ano, antibiotika. Takhle zle mi už dlouho nebylo, takže jsem se uvelebila do postýlky a zbytek týdne jsem strávila zalezlá v pelechu a možná by to tak i pokračovalo, kdyby jak se říká: "Škola volá!" a já se i přesto, jak mi bylo, musela vydat vzdělávat.



ÚTERÝ:
Přežila jsem to, ale v podstatně zbytečný den, na který jsem se i zbytečně učila. Aspoň že jsou lidi, co Vám dokáží zlepšit náladu.

STŘEDA:
Testy mě čekaly ze zeměpisu, dvakrát z češtiny, dějepisu, úžasná prezentace na angličtinu a na co nesmím zapomenout, je trávit čas ve škole do šesti dopisováním čvrtletní prací z matematiky. Jo, bylo mi hrozně, takže když jsem se v sedm dostala domů, čekala mě už postel.

ČTVRTEK:
Naštěstí jsme se blížili k uzavření známek a tudíž i k uzavření absence, takže jsem si (hurá!) mohla dovolit zůstat doma a vylehávat s čajíčkem, jenže ona i práce volá, ale ta mě naštěstí baví, takže jsem se aspoň lehce odreagovala a mohla skočit do učení na další den.

PÁTEK:
Do toho vzdělávacího institutu jsem se dostala až na jedenáctou, znovu díky! mým minimálně zameškaným procentům. Napsala jsem si testy a pápá šla dom. Po skoro měsíci jsem se konečně dostala na trénink, sice jen jako pouhý pozorovatel, ale i tak, člověk má rád přehled. Takže teď tu sedím, prakticky spíše ležím, píšu článek a už se těším, až Vám zítra nafotím svůj outfit ze středy, na jehož focení v ten den už opravdu nezbyl čas. Je extrémně pohodlný, normálně jsem samé podpatky, náhrdelníky, šatičky, doplňky... ale trávit v tom celý ten nepříjemný den, tak na to jsem se opravdu necítila, takže Vám pravděpodobně teď přeji krásnou sobotu :).

Vaše Paulie.








Kabát - Stradivarius
Kabelka - Stradivarius
Boty - Humanic
Kalhoty - H&M
Mikina - C&A

12 komentářů:

  1. Pekný outfit, na fotkách pôsobíš prirodzene a sympaticky :)
    a eštee ...máš super vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :), o vlásky jsem teď přišla :(, jak si dělám to ombré, tak to hrozně ničí konečky a tak musím často ke kadeřnici.

      Vymazat
  2. Naprosto žeru tvůj outfit! Vždycky mě dovedeš inspirovat :) a tobě to tak sluší!
    Takže kdyby jsi někdy prodávala svůj šatník......ozvi se ! :)
    Kam chodíš na školu? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju Aničko :) jasně kdyžtak se ozvu :D :) zkus třeba taky blog :) na Vítěznou pláň, je to gymnázium :)

      Vymazat
  3. Skvelý outfit s naozaj úžasným kabátom a kabelkou!!♥
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabelku i kabát jsem si hned zamilovala ❤️❤️❤️ Děkuji moc a na blog se podívám, ale mám pocit, že už jsem tak byla :D někdy :)

      Vymazat
  4. Ten kabátek je skvělej ! Jen bych ocenila trochu větší fotky, určitě by se na to lépe koukalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za radu, hned jsem je zvětšila a máš pravdu :)

      Vymazat
  5. Nádherný outfit, veľmi sa mi páči táto kombinácia ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda za každý názor :) koukni na nový článek :)

      Vymazat