úterý 20. ledna 2015

Fake Fur Coat


Leopard, Macklemore, bohatá panička a nebo jen prostě "co si o sobě myslí". Každý z nás má jiný názor a říká tomu jinak, i já jsem dřív byla stejného názoru  a slečny ve zvířecích potiscích se mi nelíbily. Ale teď je tomu jinak, postupně jsem přišla na chuť i tomuhle kabátku z falešné kožešiny. Trvalo než jsem se sama dokopala k tomu ho koupit, pořád jsem se zajímala o názor ostatních, ale nakonec jsem si řekla "a co?!", není to jedno? Důležité je, aby se oblečení líbilo jeho nositeli, a tak jsem nyní jeho pyšnou majitelkou, ale i přesto si ho na sebe vezmu jen párkrát za čas. Avšak za ten pocit a ty pohledy ostatních to stojí.

Pro mě je to jako překonávání sama sebe. Jak se obléknu, tak se taky cítím a v tomhle kabátku mi sebevědomí většinou nechybí. Sice hned pochopíte, zda s vámi kolemjdoucí vaši radost sdílí a nebo jim připadáte jako někdo z cirkusu, ale co, jestli se vám libí a je vám v něm fajn, ať si ostatní myslí cokoliv. Buď si zvířecí potisky zamilujete nebo je prostě zavrhnete, není nic mezi, aspoň v mém okolí to tak je. Jako existují kluci, co milují podpatky a taky kluci, co by chtěli mít holku v džínách a teniskách, podobně je tomu tak i v tomhle případě.

A co vy a zvířecí potisk? :) Ráda si přečtu Váš názor. :)









A jedna věc, jež jsem rozhodně nemohla vynechat! Úžasný batůžek mojí ještě úžasnější fotografky. Děkuju.

Kabát - Sinsay
Boty - Jannis
Kabelka - Stradivarius
Šála - Tally Weijl

16 komentářů:

  1. moc ti to sluší :)) co se týče mě a vztahu ke zvířecím potiskům - líbí se mi :D ale snad jediné, co mám ráda jsou ty gepardí, jak máš ty :) i když i v jiných vzorech se mi občas něco zalíbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :), nedávno jsem nědo viděla zebří potisky, což by ani tak nevadilo, ale byl na kalhotách, to už se odváží nosit vážně jen někdo :D )jinak jsem ráda, že se článek líbí :)

      Vymazat
  2. Krásny outfit. ten kožuštek je úžasný

    http://www.maddestfashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Kožich moc pěkný, ale ten batoh je neskutečnej, fakt moc zajímavý, líbí se mi :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamarádce vyřídím :), já jsem z něj byla taky mega moc nadšená :) ještě je prý k sehnání v černé barvě :)

      Vymazat
  4. Já myslím, že je to super. :) Jak říkáš, hlavní je, abys z něj měla radost ty sama. :) Vypadá pěkně, není nějaký obrovitý, že by se na něj lidi museli tak či onak dívat. :) Takže za mě bezva! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, že to bereš taky tak, ale někteří lidi dokážou být zlí ;(, jinak tvar se mi taky líbí, ale dělá mi trošku větší boky, má takovej neobvyklej střih :)

      Vymazat
  5. Veľmi pekná kabátik :) Vidím , že z neho maš raodsŤ :) tak si ho uži :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych si to na sebe asi nevzala, přijde mi že mi zvířecí vzory nesluší , ale tobě to neskutečně sluší a jde mi to k tobě !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Názor každého no :), fakt záleží, jak se v tom sama cítíš a děkuji :)

      Vymazat
  7. Já tyhle leopardí kabátky moc nemusím, ale tenhle se mi opravdu líbí! Moc ti sluší :)
    lifewithelissa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat