neděle 25. ledna 2015

Heels Heels Heels


Without heels? Never!


Taky se Vám někdy stalo, že Vám z ničeho nic zazvonil telefon, v něm se ozve kamarád/ka a narychlo Vás chce někam vytáhnout? Mně teda jo.
Pěkně jsem si ležela v teplíčku postýlky, nenamalovaná, v pyžamu a jako bonus mokré vlasy. Jenže na tyhle spontánní nabídky se ne prostě neříká. Beze strachu mi oznámila, že mám být za 15minut hotová a vyrážíme. Tak jo, ale kam dřív skočit?

Těch blbejch patnáct minut mi zabere jenom samotné fénování, mezitím musím stihnout vymyslet outfit a make-up, ten snad nějak zvládnu. Jo, tak takový byl původní plán, jenže se to nějak zvrtlo. První problém nastane, když vlasy vyfoukáte na jinou stranu, než jste chtěly, ale to se dá ještě furt zachránit. Nicméně já vlasy zvládla vysušit zhruba do 5minut (zřejmě můj osobní rekord :D), najednou jsem ale místo mých pár pramínků měla na hlavě obrovskou hřívu, která vypadala, že nikdy nepůjde rozčesat, ještěže existuje ta super tekutá věcička "balzám na vlasy",co Vám je pomůže zkrotit.

Make-up jako obvykle, jen přidat víc na linkách a víc zvýraznit obočí, možná přidat konturku a dobarvit rtěnkou? Podívám se na mobil, ok řeknu si, podívám se znova > a sakra poslední tři minuty! Co na sebe? Nemám ani páru, kam se to vlastně chystáme! Prostě sobota večer, ať už kamkoliv, stačí si obléct páteční outfit (pokud není zašpiněný a ještě voní :D) a k tomu přidat podpatky,samozřejmě pokud Vám nedělá větší problém na nich delší dobu stát nebo dokonce tančit, já jsem s moji výškou už zvyklá. :) Až na to, že si na sebe žádnou páteční róbu neberu, ale obléknu se do nových šatiček, co jsem ulovila ve slevách a navrch už obyčejný cardigan. Přidat parfém a hurá si užít večer. :)

Chtěla bych dodat, že stejně jako u minulého článku, každý nemusí mít v lásce podpatky (nebo právě tu leopardí bundičku), všechno je to velice individuální, ale upřímně neznám kluka, kterého by holka v podpatcích nezaujala :).

A co vy, jak zvládáte tyhle narychlo situace? Ať už ráno zaspíte nebo se chystáte na rychlou spontánní akci? :)





Tady je asi nejlépe ze všech fotek vidět, co  vlastně pod kabátkem mám - šaty, jsou obyčejné černé s dlouhým rukávem, ale nikdy jsem na sobě nic pohodlnějšího neměla, a že mám šatů hodně, hodně černých šatů, v podstatě v mé skříni převládá černý odstín :D. Ale back to dress: zamilovala jsem si ten lesklý pruh, vypadá jako podsuknička, ale doopravdy není, aspoň nevypadají tak školně a obyčejně. Což je pro mě super, protože (opět) s mojí výškou musím mít kratší šaty, abych v tom nebyla jak v noční košili, ale tyhle mám nad kolena a právě díky lesklému detailu ten dojem nedělají. 
Tak stačilo dodat jen nějaký doplněk a vyrazit, sice mi je docela líto, že jsem si ze své sbírky náhrdelníku nevzala nějaký masivnější a výraznější, ale co, večer už ja za námi :D.




Špatná fotka, ale opět úžasný detail lesklé "podsukničky".




Kabátek - Stradivarius
Boty - H&M 
(a ne, nebolí mě z nich nohy, díky platformě jsou pohodlné)
Šaty - Tezenis
Šála - Tally Weijl
Náhrdelník - Tally Weijl

PS: Omlouvám se za stíny a špatné světlo, s focením ve tmě ještě tolik zkušeností nemáme.

4 komentáře: